Most a tiéd lehet az

1.000 FT értékű
ajándékutalvány

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és megajándékozzuk egy bruttó 1 000 Forintos ajándékutalvánnyal, melyet nettó 15 000 Ft feletti vásárlás esetén beválthat a következő 3 hétben:

WTS Hungary

1 000 Ft

Ajándékutalvány

X
Menü
Tájékoztatjuk, hogy jó áraink megtartása érdekében be kellett vezetnünk egy vásárlási limitösszeget.
Ennek értelmében, webáruhánunkban a vásárlás minimális összege nettó 5.000 Ft.
Amennyiben ezt nem éri el rendelése, úgy kérjük, válasszon még hozzá a kedvező árú termékeinkből!
Kategóriák

Garancia

Garancia, csere és elállási jog

Rendelés visszavonására a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően van lehetőség. A postázás megkezdéséről minden esetben e-mailben értesítünk.
Szeretnénk minél több elégedett vásárlót, de néha elkerülhetetlen a csere vagy a visszaküldés. Ezért az alábbi politikát fogalmaztuk meg:

Visszavétel: A 20 naptári napon belül jelzett, majd visszaküldött termékekre teljes visszafizetés jár (vételár+szállítás), kivéve a visszaszállítási költséget. Kérünk mindenképp e-mailben is értesítsen minket a visszaküldésről, hogy minél előbb felvehessük Önnel a kapcsolatot és megoldjuk a problémát.
Ha egyszerre több terméket vett és valami miatt (akció, kapcsolt áru) kedvezményt is kapott a termékre, és azt szeretnl visszaküldeni, akkor a visszaküldött áru kedvezményes árát térítjük vissza.

A visszaküldött termékért mindaddig Ön a felelős, amíg nem kapjuk kézhez. Így javasolt futár vagy postai út esetén az ajánlott feladás, illetve a megfelelően biztonságos csomagolás.

Kártyás fizetés esetén a fizetéskor használt kártyára kerül vissza az összeg. Ha a termék hibájából adódik a visszaküldés, akkor a postai költség is visszafizetésre kerül.

 

Csere:

Cserére vonatkozó kérelmét a kézhezvételt követő 20 naptári napon belül kell jeleznie az ügyfélszolgálatunkon. Csak nem használt termékeket eredeti csomagolásban, eredeti állapotban áll módunkban cserélni.
A vásárlót terheli a postaköltség ilyen esetben, kivéve ha a csere oka a termék hibájából ered. Ebben az esetben a postaköltséget is visszafizetjük. Amennyiben a csere értéke kisebb, mint az eredeti vásárlás értéke, akkor a különbözet is visszafizetésre kerül. Ha a csere értéke több, mint az eredeti vásárlás értéke, akkor a különbözet kiszámlázásra vagy levonásra kerül az eredetileg használt kártyáról.
Amennyiben a kívánt csere termék nincs raktáron, arról e-mail útján értesítést küldünk. Ilyen esetben más terméket vagy pénz visszafizetést választhatsz. Terméket félre tenni nem áll módunkban a limitált darabszám miatt.

Kiárusított termék: Kiárusítás során vásárolt termékekre nem él a visszavételi vagy csere lehetőség.
Ajándék termékek: ajándék termékekre nem vonatkozik visszavételi vagy csere lehetőség.

 

Teendők visszaküldési és csere esetén:

  1. Elsőként jelezze nekünk egy e-mailt az eredeti megrendeléssel kapcsolatos információkkal (rendelési szám, számla szám, termékmegnevezés).
  2. Küldje vissza a terméket az eredeti állapotban, eredeti csomagolásban követhető (lehetőleg ajánlott) postai úton. A nem futárral vagy ajánlott küldeményként feladott árukra nem tudunk felelősséget vállalni.
  3. A megérkezést követően 8 munkanapon belül visszautaljuk a pénzt vagy kicseréljük a terméket.

Célunk vevőink megelégedettsége, a problémák rendezése, azonban semmilyen felelősséggel nem tartozunk, ha a terméket nem küldi vissza!

A vásárlással kapcsolatban az elektronikus vásárlással vonatkozó törvényeket tartjuk irányadónak.

Készítette: Next-IT Hungary Kft.
WTS Hungary © 2018